De Wijnkapitein vindt de beste en spannendste wijnen vanuit privé collecties, de leukste horeca en de beste importeurs.

Van die verrassende wijnen stelt hij – samen met een wisselend proefpanel – wijnboxen samen.

Tijdens die selectie wordt o.a. rekening gehouden met de tijd van het jaar, en welke smaken/geuren/ingredienten er passen bij dat seizoen.

Maak een account aan en ontdek de beste wijnen voor inkoopprijzen. 

ONS VERHAAL

De Wijnkapitein is een totaal uit de klauwen gelopen hobbyproject dat tijdens de eerste lockdown (maart 2020) werd opgetuigd. In eerste instantie om bevriende horeca van hun wijnvoorraad af te helpen en hun heerlijke wijnen met vrienden/familie te delen. 


Na de eerste paar wijnboxen bleef de vraag naar goede en spannende wijn toenemen, o.a. omdat de horeca opnieuw dicht moest en men steeds vaker thuis-menu’s van restaurants bestelden (maar niet hun wijnen).


De wijnen uit de verschillende wijnboxen werden ook veel nabesteld. Maw. onze keuzes werd door een breed publiek gewaardeerd en tallozen hebben nu dankzij De Wijnkapitein hun nieuwe huiswijn ontdekt. 


Toen wij in december 2020 ruim 1.500 flessen wijn ‘verhandelden’ beseften wij dat wij echt de juiste snaar raakten. In januari 2021 hebben wij daarom besloten het serieus aan te pakken, het team/de taken anders te verdelen om zo van De Wijnkapitein een serieuze wijnleverancier te maken.

Een partij die je kennis laat maken met aparte/spannende wijnen, waar je gemakkelijk wijnen kunt nabestellen en ook voor uiteenlopende gelegenheden (als de boel weer open gaat) zoals borrels, BBQ’s en feestjes terecht kunt voor echt goede wijn, maar dan voor importprijzen!